Окупан сунцем најјужнијег дела Винског пута Херцеговине, на обали највеће европске понорнице – реке Требишњице, али и надомак средњевековног града Мичевца, налази се вински подрум породице Анђелић. Производни капацитет Подрума је 150 хиљада литара вина годишње.

Више од једног века ова породица се бави узгојем винове лозе и прерадом грожђа. Стогодишње породично искуство, уз сву посвећеност и преданост, дубоко су уграђени у темеље модерне винарије Анђелић. У стварању њихових вина и данас учествују искључиво чланови породице, који својим сталним усавршавањем и посебно љубављу постижу висок квалитет свих вина.

Вински подрум Анђелић своју производњу шири и повећава из године у годину. У овом подруму настаје шест врста вина: Жилавка Анђелић, Вранац Анђелић, Лира, Жирадо, Трибун и Мичевац барик. Сировина за сва вина потичу из Требињског виногорја, изузев дела жилавке који набављају од коопераната из околине Читлука и Домановића.