Компанија АутоЧачак постала је генерални увозник аутомобила Шкода 1996. године, баш на сајму аутомобила у Београду, када је успостављен контакт са представницима чешке аутомобилске компаније Шкода Ауто. Од тада је продаја расла из године у годину, а компанија је до данас на простору Србије и Црне Горе продала преко 70.000 возила.

АутоЧачак се налази на самом уласку у Чачак, из правца Београда. Поред седишта фирме, на тој локацији налазе се и продајни салон, сервисне радионице за пружање услуга у друмском саобраћају, мотел и ресторан. Сви садржаји урађени су по највишим европским стандардима. Поред седишта у Чачку, компанија има продајно-сервисне салоне у Београду и Нишу. Током претходних година, АутоЧачак је развио мрежу овлашћених дилера и сервисера возила Шкода широм Србије и Црне Горе.

Осим возила Шкода, АутоЧачак продаје и половна возила свих модела и произвођача и пружа услуге сервиса. Уз све то, развија сервисну мрежу, има мобилну сервисну службу за 24-часовну помоћ на путу, набавку оригиналних резервних делова а купцима нуди и бројне друге погодности.

На сајму DDOR BG Car Show АутоЧачак ће премијерно представити моделе Шкода Октавиа А8 и Шкода Суперб ПХЕВ.

Први пут на саму појавиће се модел Škoda Kamiq Style 1.5 TSI.

Посетиоцима ће представљени и други ексклузивни модели као што су Škoda Fabia Ambition 1.0 TSI, Škoda Scala Ambition 1.0 TSI, Škoda Karoq Style 2.0 TDI, Škoda Kodiaq Style 2.0 TDI и Škoda Superb Style 2.0 TDI.