Отворен највећи Дечији сајам у региону

Отварање 21. издања Дечијег сајма обележили су раздрагани малишани, њихов смех, музика, игра, плес и балет. Своје вештине приказали су на бини, на којој ће све до недеље демонстрирати своја умећа, а за песму је, већ традиционално, била задужена Леонтина и хор „Чаролија“.

Otvoren najveći Dečiji sajam u regionu

У име једног од покровитеља манифестације – Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, државни секретар Стана Божовић рекла је да и живи и ради за децу, тако да јој је част и задовољство да подржи највећи сајам овог типа у региону. Деци је поручила да им ова манифестација пружа много могућности и бављење различитим активностима, да на њему треба да учествују и да се друже, а порука за одрасле је била да се свој деци мора обезбедити здраво и срећно детињство, јер на то свако дете има право.

Otvoren najveći Dečiji sajam u regionu

Сајам је свечано прогласио отвореним Горан Весић, градски менаџер, који је рекао да је важно да на Дечијем сајму има пуно малишана и да сви уживају, а организаторима је пожелео да ова манифестација траје још много година.

Otvoren najveći Dečiji sajam u regionu
2018-05-15T08:09:19+00:00 11.05.2018.|Дечији сајам|