У склопу овогодишње Графиме, Међународног сајма графичке, папирне и креативне индустрије, који се од 26. до 29. септембра 2018. одржава у хали 4 Београдског сајма, Принт Магазин, заједно са другим компанијама из ових области, организује такмичење Adria/Balkan Wrap Star, на којем ће се представити најбољи wrap професионалци из целе регије.

Car wrapping – облепљивање возила – иначе је аутомобилско-дизајнерски тренд о којем се последњих година много говори и стекао је популарност широм света. Прави мајстор wrappinga у стању је да зачас аутомобилу да потпуно нови изглед и шарм.

Adria/Balkan Wrap Star ће окупити осам најбољих такмичара са такмичења која су током ове године одржана у регији – у Врднику, Сарајеву и Загребу. Наступиће победници из ових градова, а њима ће се придружити и другопласирани и трећепласирани такмичари са регионалних такмичења.

Ово такмичење ће бити одлична прилика за најбоље у овој области да одмере своје вештине пред европски wrap хепенинг који ће се у јануару 2019. одржати у Диселдорфу, у склопу сајма Viscom.

Уз такмичење у облепљивању возила, посетиоце очекују и презентације и изложбени простори компанија Car Foil Shop, LLumar Srbija, Oracal Polikarbonati и Ситотехника, које ће представити најзаступљеније брендове фолија на регионалном тржишту.

Спонзор Орафол фолије, која ће бити медиј за штампу и ламинацију, биће компанија Oracal Polikarbonati, а спонзор штампе фолија којима ће се возило облепљивати – компанија Епсон.