КИА АУТО: Ексклузива и сајамска продајна акција

Компанија КИА АУТО, овлашћени увозник и дистрибутер за возила из програма КИА Моторса за Србију, покренула је нову продајну акцију поводом сајам DDOR BG CAR SHOW 06.

KIA Ceed Sportswagon

Најтраженији Кијини модели Рио, Ceed, Ceed Sportswagon и Sportage од 12. марта имају нове акцијске цене које су 20% ниже од редовних цена препоручених од стране произвођача. На овај начин, КИА Ауто је додатно приближио српским купцима одређену количину модела, која се већ налази на лагеру у Србији. Ту пре свега спадају модели Рио са 1.25 бензинским мотором (84 КС), Ceed са целокупном палетом бензинских и дизел мотора (100-136 КС), као и Sportage са 1.6 GDI (132 КС), 1.6 TGDI (177 КС) и 1,7 CRDi моторима (115 и 141 КС), где попусти достижу скоро 7.000 евра!

KIA Sportage

Још један Кијин новитет, модел Stonic, у склопу сајамске акције има значајно ниже цене са попустима до 15%, па тако сада Stonic 1.25 LX Active кошта већ од 12.742 евра! Све акције и попусти важе код свих овлашћених КИА заступника у Србији, само док трају залихе, а најдуже до краја сајма, односно до 28. марта.

KIA Stonic

Поред наведених модела, на сајамском штанду у хали 4, КИА Ауто ће приказати и хибридни кросовер Ниро, а свакако главна звезда штанда биће нови спортски Гран Туризмо – Киа Стингер, чија ће продаја стартовати управо првог дана сајма, за када је заказано и објављивање цена за тржиште Србије. Нови Стингер, настао под дизајнерском палицом Петера Шрајера (некадашњег шефа дизајна Аудија) и Алберта Бирмана (некадашњег директора BMW-овог спортског М-одељења) редефинише Кијину појаву на тржишту и представља нови искорак Киа Моторса у сегмент у коме је конкуренција врло мала, али веома оштра. Први новински написи у Европи ипак говоре да је Киа направила фантастичан аутомобил који може да стану на црту многим конкурентима који су се до скоро чинили недодирљивим.

Београдска публика моћи ће да ужива у новом Стингеру у хали 4 београдског сајма.

2018-03-13T11:20:35+00:00 13.03.2018.|Салон аутомобила|