Бироексим – нови домаћин Графиме

Домаћин овогодишње ГРАФИМЕ – Међународног сајма графичке, папирне и креативне индустрије је компанија Бироексим д.о.о. Настала је из некадашњег Биросервиса, основаног 1984. године, чија је основна делатност била сервисирање копир апарата и штампача.

До 1991. године Бироексим је покривао 75 одсто тржишта бивше Југославије и био је прва приватна фирма која се 1986. године појавила на београдском специјализованом Сајму технике.

Бироексим је 2001. постао генерални дистрибутер копир апарата, штампача и скенера бренда Nashuatec, компаније RICOH International. Поред тога, фирма је развила и јаку дилерско-сервисну мрежу на територији целе Србије, а стекла је и преко хиљаду сталних клијената.

Компанија има и зацртане циљеве – континуирано ширење асортимана производима најновијих технологија, као и константно унапређивање сервисних услуга и односа са клијентима.

Бироексим у својој богатој понуди, између осталог, има бројне производе компаније чији је генерални дистрибутер – RICOH International: копир апарате, штампаче, факс апарате, као и апарате широког формата бренда Nashuatec, компаније RICOH International. Тим лиценцираних RICOH експерата поправља и одржава RICOH копир апарате, штампаче и скенере на територији целе Србије.

2017-03-23T12:32:32+00:00 16.03.2017.|Графима|