Kompanija Oracal Polikarbonati bavi se prodajom na veliko i malo materijala i mašina namenjenih za reklamnu, grafičku i građevinsku industriju.

Na sajmu Grafima kompanija učestvuje od svog osnivanja i svaki put teži da posetiocima pruži kvalitetniji nastup od prethodnog. Tako i ove godine, za jubilarnu 40. Grafimu najavljuje nekoliko značajnih noviteta:

Oracal DTG M2

– Prvi put na našem tržištu posetioci će imati priliku da na delu vide mašinu koja predstavlja kulminaciju decenijskog usavršavanja štampača namenjenih za direktnu štampu na odeću. Reč je o DTG M2 štampaču i štamparskoj platformi specijalno dizajniranoj za tekstilne aplikacije, koja postavlja nove standarde u brzini i fleksibilnosti.

– Pored ove premijere, kompanija Oracal Polikarbonati će na sajmu predstaviti i redizajniranu „user friendly“ verziju već dobro poznate laserske graverice JQ. Osim redizajna usavršen je optički sistem i sistem kontrole, tako da se dobija potpuno novi laser po staroj ceni.

Oracal graverica JQ

– Za one koji tek pokreću svoj biznis, kao deo Oracalove „startup ponude“ izdvaja se unapređeni, „user friendly“, širokoformatni Grando štampač, sa bržom štampom, novom širinom od 1,6m i povoljnijom cenom.

– Novitet u sajamskom nastupu ove kompanije je i prisustvo partnera iz Poljske, kompanije ALB (Automatic Letter Bender), čiji će predstavnici biti na štandu Oracala kako bi prikazali mašinu za izradu 3D slova, koja će sigurno izazvati veliku pažnju.

– Za posetioce će osim mašina sigurno i ovog puta biti zanimljiva Oracalova originalna postavka u delu štanda namenjenom za promociju pločastih materijala, folija i filmova, gde će iz svoje bogate ponude ovog puta izdvojiti proizvode Dispa® i Kapa®, čuvenog 3A Compositesa, kao i podne grafike i specijalne materijale renomirane kompanije Guandong.

Kada se svemu tome doda da će na 172 m2 izložbenog prostora za posetioce biti pripremljene stalne prezentacije, na kojima će moći u praksi da vide i nauče nove procese i tehnike štampe i dorade, jasno je da su se iz kompanije Oracal Polikarbonati potrudili da i ove godine zabeleže još jedan zanimljiv i uspešan sajamski nastup.