Kompanija MARKING SYSTEM DOO bavi se zastupanjem i distribucijom proizvoda više zapadnoevropskih firmi. Firme koje zastupa su Trodat, Trotec, Coloris, Securit itd.

Marking System je dugogodišnji izlagač na Grafimi. Ove godine, kao i do sada, na sajmu prezentuje široku paletu kvalitetnih uređaja i proizvoda namenjenih grafičkoj industriji, a za koje postoji veliko interesovanje na tržištu Srbije i regiona.

Marking System će na sajmu predstaviti nekoliko grupa proizvoda, kao što su:

  • Trodat – najveći svetski proizvođač pečata – predstavljen je pečatima, repromaterijalima za izradu pečata, datumarima, numeratorima, rezervnim jastučićima…
  • Trotec laseri – laserski uređaji za graviranje, markiranje i sečenje materijala sa posebnim osvrtom i promocijom najnovijeg uređaja Trotec R500, koji svojim odnosom cene i karakteristika treba da izazove posebnu pažnju posetilaca.
  • Trotec repromaterijali – široka paleta proizvoda kao što su plastike za graviranje, aluminijum i mesing za graviranje ali i najnoviji proizvodi kao što su drveni laminati za sečenje i graviranje.
  • Coloris – boje za pečaćenje ili označavanje na površinama kao što su prehrambeni proizvodi, PVC materijali, staklo, keramika…

Pored široke palete proizvoda na štandu Marking Systema će, kao i do sada, biti ekipa koja je spremna da svim posetiocima da obilje korisnih informacija.