16. PACKTECH EXPO BALKAN

16. PACKTECH EXPO BALKAN 2017-01-30T13:45:04+00:00
13 – 15. septembar 2017.

Međunarodni sajam ambalaže, mašina za pakovanje i opreme za prehrambenu industriju je veoma posećena manifestacija jer su za nju zainteresovani predstavnici svih privrednih grana. Pored opreme i aparata koji se koriste u prehrambenoj industriji, PACKTECH EXPO BALKAN predstavlja ambalažu, mašine i opremu za pakovanje namenjenu svim industrijskim granama.

Izlagači predstavljaju najsavremenije mašine i opremu za punjenje, pakovanje, zatvaranje, konfekcioniranje, kombinovane funkcije, integrisane sisteme, blister pakovanja, doziranje, miksovanje, sortiranje i kalibriranje, vakumiranje, kodiranje, markiranje, brojanje, pranje i sušenje, blokiranje mikroorganizama, paletizaciju, skladištenje, industrijska i grupna pakovanja, reciklažu, mernu tehniku i prehrambenu industriju.

Sajam je prepoznatljiv i po najraznovrsnijoj ambalaži, izrađenoj od različitih materijala – papira, kartona, lepenke, metala, stakla, drveta i tekstila. Izlagači predstavljaju ambalažu za sve vrste transporta, ali i sve vrste materijala za izradu ambalaže. Bogata je ponuda i ambalaže za farmaceutsku i kozmetičku industriju, kao i dekorativnih-poklon pakovanja, a izlagači nude i uslugu dizajniranja i grafičkog opremanja.

Učesnici ove manifestacije obezbeđuju i logistiku – tehnologiju i opremu za skladištenje i rukovanje materijalima, utovarne rampe, industrijska vrata, platforme, dizalice, viljuškare, palete i kontejnere.

RADNO VREME

CENA ULAZNICE

HALE

Hala 1

ORGANIZATOR

A & L Expo

Vladimira Popovića 6
11070 Beograd, Srbija
tel: +381 (0)11 711-1685
fax: +381 (0)11 711-4123
e-mail: office.alexpo@gmail.com

POKROVITELJ

Asocijacija proizvođača i snabdevača ambalaže i mašina za pakovanje Srbije