Fortuna Digital Grupa je regionalni lider u distribuciji mašina i medija za digitalnu štampu, kao i za sign i display industriju.

Iz asortimana ove kompanije vredi izdvojiti vodeće brendove na tržištu kao što su HP, ESKO Kongsberg, Summa, Fotoba, Avery Dennison, Neschen, Pongs, Politape i mnogi drugi. Širokim asortimanom, vrhunskom logistikom i kvalitetnim servisom Fortuna Digital podržava svoje partnere na području Srbije i država regije bivše Jugoslavije kao i Mađarske, Češke i ostalih država srednje Evrope.

Na ovogodišnjoj Grafimi biće predstavljena dugo očekivana i najnovija HP fletbed mašina revolucionarne R serije – HP Latex R2000, koja omogućava izuzetan otisak na pločastim i rol materijalima, sjajnu belu boju uz korišćenje ekološki sertifikovanih Latex boja na vodenoj bazi i veću produktivnost rada, a mogućnosti primene Latex R serije su raznovrsne.

Takođe, ove godine HP slavi 10 godina inovativne Latex tehnologije, a Fortuna Digital je ponosna što na tržištu Srbije uz Latex mašine može ponuditi i izuzetno kvalitetne HP Latex boje, sigurne za zdravlje, koje poseduju sertifikate UL Greenguard gold i UL Ecologo.

Fortuna Digital - ESKO C44

Uz ovaj revolucionarni printer, HP Latex R2000, posetiocima će na raspolaganju biti i ostala oprema koja poslovanje stavlja na viši nivo, poput Esko Kongsberg C44 fletbed katera, Fotoba XLD 170 rol katera, HP Latex L570, Summa S2 160T kao i softver Esko, HP i Caldera.

Fortuna Digital biće na štandu 4048 u hali 4 Beogradskog sajma.