ČUGURA PRINT je jedna od najsavremenijih štamparija, sa visokospecijalizovanom opremom najnovije tehnologije i inovativnim softverima koji povezuju kompletan proces proizvodnje. Prateći svetske trendove u grafičkoj industriji kompanija je osvojila vrhunske tehnologije u oblasti ofset štampe sa lakiranjem i kombinacije ofseta, sito, folijatiska i digitalne štampe.

Izuzetnu autonomiju štamparije potvrđuje vlastiti kompjuterski dizajn studio, baziran na uređajima najnovije generacije, a Čugurini aduti su ofset mašine Heidelberg SpeedMaster SM 75-5, Heidelberg SpeedMaster SM 74-4 u ful opremi, Heidelberg GTO jednobojni, tipo mašine za štancovanje, ricovanje, numeraciju, a za male tiraže i poslove sa kratkim rokovima tu su ploter HP Z6100 PS za vrhunsku štampu banera, postera, roll-up, štandova, promo pultova, reprodukcija slika na slikarskom platnu (kanvasu), samolepivih folija, Konica Minolta za štampu svih vrsta kolornih prospekata, brošura, vizit karti itd.

Čugura Print

Štamparija radi čitav spektar grafičkih formata – od kolor prospekata, knjiga, časopisa, te rokovnika, kalendara, diploma, do vizit karti u termografiji i ofset tehnici, memoranduma i blokovske robe, a posebno su ponosni i na vlastitu knjigoveznicu.

Jedna od delatnosti Čugura printa je i uvoz grafičkih mašina, opreme i repromaterijala svetskih brendova u ovoj oblasti – Konice Minolte, Techkona, Glunz&Jensena, Heidelberga, Umaxa, Ultre, Linotypea. Za svu opremu koju uvoze istovremeno su i ovlašćeni serviseri.