Kompanija Cards Print je svoje poslovanje posvetila rešenjima za identifikaciju i sigurnost korisnika. Specijalizovana je za proizvodnju plastičnih kartica, okovratnih trakica, opreme za identifikaciju zaposlenih i prodaju štampača za štampu plastičnih kartica.

Kompanija je poslovanje započela izradom plastičnih kartica i okovratnih trakica, da bi vremenom delatnost bila proširena na oblasti bezbednosti pravnih i fizičkih lica. U asortiman je uvršćena i security linija koja je koncentrisana na sigurnost korisnika. Ovim su obuhvaćeni sistemi zaključavanja austrijske kompanije EVVA, u kojima se jednim ključem može otključati više prostorija. Prednost ovakvih cilindara i ključeva jeste tehnologija izrade, gde se ključevi ne mogu kopirati.

Za kontrolu pristupa praktičnim se pokazalo rešenje kompanije EVVA, gde se pristup i dodeljivanje pristupa različitim prostorijama omogućava elektronskim cilindrima.

Cards Print

Za kompanije koje imaju veliki broj korisnika ključeva i kojima je važno da tačno znaju ko je i kada imao pristup određenom delu firme ili vozilima, kao efikasno rešenje su ponuđeni elektronski kabineti za upravljanje ključevima.

Sistem evidencije radnog vremena je sistem koji pruža vlasnicima kompanija uvid u status zaposlenih u realnom vremenu. Između ostalih izveštaja ovaj sistem omogućava uvid u to ko je od radnika kasnio na posao ili prekoračio dozvoljeno vreme za pauzu, kao i to ko je ostao duže na poslu ili je došao ranije na posao.

Na sajmu Grafima posetiocima je pružena prilika da se upoznaju sa procesom embosiranja kartica, kao i sa rešenjima za sigurnost štamparija, marketinških agencija, malih i velikih kompanija.