Biroeksim – novi domaćin Grafime

Domaćin ovogodišnje GRAFIME – Međunarodnog sajma grafičke, papirne i kreativne industrije je kompanija Biroeksim d.o.o. Nastala je iz nekadašnjeg Biroservisa, osnovanog 1984. godine, čija je osnovna delatnost bila servisiranje kopir aparata i štampača.

Do 1991. godine Biroeksim je pokrivao 75 odsto tržišta bivše Jugoslavije i bio je prva privatna firma koja se 1986. godine pojavila na beogradskom specijalizovanom Sajmu tehnike.

Biroeksim je 2001. postao generalni distributer kopir aparata, štampača i skenera brenda Nashuatec, kompanije RICOH International. Pored toga, firma je razvila i jaku dilersko-servisnu mrežu na teritoriji cele Srbije, a stekla je i preko hiljadu stalnih klijenata.

Kompanija ima i zacrtane ciljeve – kontinuirano širenje asortimana proizvodima najnovijih tehnologija, kao i konstantno unapređivanje servisnih usluga i odnosa sa klijentima.

Biroeksim u svojoj bogatoj ponudi, između ostalog, ima brojne proizvode kompanije čiji je generalni distributer – RICOH International: kopir aparate, štampače, fax aparate, kao i aparate širokog formata brenda Nashuatec, kompanije RICOH International. Tim licenciranih RICOH eksperata popravlja i održava RICOH kopir aparate, štampače i skenere na teritoriji cele Srbije.

2017-03-23T13:32:37+00:00 16.03.2017.|Grafima|