AIGO BUSINESS SYSTEM je jedna od vodećih kompanija u oblasti informacionih tehnologija, koja punih 10 godina uspešno posluje na tržištu Srbije i regiona. Zauzima mesto lidera u oblasti printing poslovanja, a podjednako veliki uspeh beleži u oblasti optimizacije poslovne štampe, realizacije kompletnih IT rešenja, integracije sistema, pružanja usluga informatičkog konsaltinga, servisa i podrške u cilju rešavanja poslovnih potreba svojih kupaca/korisnika.

Ove godine, AIGO Business System, zajedno sa kompanijom Atom partner, predstavlja posetiocima sajma Grafima neke od najnovijih modela štamača iz oblasti produkcione i office štampe. U pitanju su tri modela iz Xerox produkcionog portfolia (Xerox Versant 180 najnoviji model, Xerox C/60, Xerox D1259), kao i office multivendorski program Canon, Xerox, HP, Lexmark i novi model Epson Work Force Pro WF-C869RDTWF.

Posetioci imaju priliku da od expertskog tima ove komopanije dobiju sve informacije i konsultacije vezane za izložene modele štamparskih mašina.