Pod sloganom „Smarter system, smarter business“, kompanija AIGO je partner za razvoj, bilo da se radi o tek osnovanom preduzeću ili o multinacionalnoj korporaciji.

AIGO nudi multivendorska IT rešenja za uspostavljanje efikasnog i integrisanog sistema operacija za uspešno kancelarijsko poslovanje. Pruža usluge iz oblasti konsaltinga, dizajna rešenja, implementacije i redovnog servisa za mala, srednja i velika preduzeća.

Tokom decenije poslovanja AIGO je postao ozbiljan i kredibilan strateški partner IT vendora i već godinama uspešno sarađuje sa renomiranim kompanijama kao što su Xerox, Canon, Epson, HP, Dell, Lexmark, Lenovo i mnogi drugi. Zauzima mesto lidera u printing poslovanju, od servisa, preko dostave, stručnih konsultacija, do operativne komunikacije na dnevnom nivou.

Kompanija ima tri regionalna servisna centra i preko 40 servisnih partnera. Uz to, isporuka robe se realizuje dan za dan na teritoriji Srbije, čime se Aigo dodatno ističe i pozicionira kao jedinstveni, vodeći sistem-integrator u Srbiji.

Ove godine AIGO će posetiocima sajma Grafima predstaviti neke od najnovijih modela štampača iz oblasti Xerox i Canon programa produkcione štampe. U pitanju su Xerox Versant 180 i Xerox D125, Canon ImagePress C850 i Canon Oce VarioPrint 140. Pored toga, AIGO će ekskluzivno predstaviti softverska rešenja za varijabilnu štampu i optimizaciju procesa u proizvodnji.

Posetioci će takođe imati priliku da od ekspertskog tima dobiju sve informacije i konsultacije vezane za izložene modele štamparskih mašina.